Cursă Internațională regulată: Moldova – Germania – Belgia și Olanda

Deja de 22 ani, Compania „Trans-Coral-Tur” este lider în domeniul transportului internațional, efectuând de două ori pe săptămână curse regulate tur-retur pe traseul Republica Moldova – Germania – Belgia – Olanda, cu tranzitarea Ucrainei și a Poloniei, iar din 2022 cu tranzitarea României.

Pasagerii care optează pentru serviciile „Trans-Coral-Tur”, beneficiază de prețuri flexibile și un sistem avantajos de reduceri, iar condițiile excelente de călătorie sunt garante de autocarele „Van Hool” care constituie flota companiei noastre, dotate cu fotolii confortabile, aer condiționat, televizor, prize pentru încărcarea telefoanelor mobile și a gadget-urilor, Wi-Fi, frigider și WC.

Siguranța și rapiditatea călătoriei este asigurată de șoferi calificați, cu o îndelungată experiență de muncă, iar însoțitoarele de bord vor avea grijă să servească pasagerilor ceai, cafea și să le ofere toate informațiile necesare despre desfășurarea călătoriei. Pe pagina noastră oficială găsiți orarul călătoriilor, prețurile biletelor, reducerile și ofertele speciale pe care le oferim permanent clienților noștri.

Pentru rezervări și mai multe detalii, nu ezitați să luați legătura cu noi.

Trimiteți un mesaj